Zelf transportbanden samenstellen bij rollenbaanspecialist

Rollenbanen of transportbanden zijn er in veel verschillende soorten. Denk aan een aangedreven rollenbaan, een zwaartekrachtrollenbaan en harmonicarollenbaan. Je kunt online zelf een transportband ontwerpen met een configurator via de site van rollenbaanspecialist ACB-transportbanden.nl. Hiermee ontwerp je zelf een transportbandsysteem dat voldoet aan jouw specificaties. Je kunt dan de 3D-layouts, CAD-tekeningen en de offerte downloaden.

Waar moet je aan denken?

Een rollenbaan is er dus in verschillende soorten en maten, waar moet je rekening mee houden als je zelf een rollenbaan wilt ontwerpen?

  • Als eerste je budget;
  • De ruimte die je hebt om de rollenbaan te plaatsen;
  • Het doel waarvoor je de rollenbaan gebruikt;
  • De grootte en breedte van de band om je producten op te verplaatsen;

Heb je geen idee waar je aan moet denken of hoe je moet werken met de configurator? Een rollenbaanspecialist helpt je verder.

Transportbanden samenstellen met configurator

Met een configurator ben je zelf een rollenbaanspecialist en breng je in beeld wat voor rollenbaansysteem je nodig hebt. Je kunt daar kiezen uit het aanbod van de verkopende partij. Denk aan een rollenband. Die kan breed of smal zijn en er zit verschil in materiaal. Ook kun je de hoogte afstellen van de rollerband en de richting van rollen. Uiteindelijk rolt er een CAD-tekening en een offerte uit, als je klaar bent met de configurator.

ACB Transportbanden

Een partij waar je zelf een transportsysteem kunt ontwerpen via de site, is ABC transportbanden en onderdelen. Ben je op zoek naar hulp? Vraag dan advies van een a href=”https://www.acb-transportbanden.nl/”>rollenbaan specialist. ACB transportbanden heeft rollenbaanspecialisten en advisuers in dienst, die je voorzien van goede kwaliteit en praktisch advies.

Reacties zijn gesloten.