Zeg het met een bedrukte pen!

Reclame krijgen irritant? Niet als het reclame is in de vorm van een pen! Pennen zijn altijd handig en je kunt er nooit genoeg van hebben. Dat vinden ook je klanten, zeker weten. Drukt jouw bedrijf al pennen om weg te geven? Zo herinner je je klant elke dag weer aan jouw bedrijf. Vind je een bedrukte pen weggeven saai? Niet als je een bijzondere pen kiest. Bij De Pennenwinkel vind je die speciale pen sowieso. In de webshop vind je allerlei soorten pennen, ook speciale. Denk bijvoorbeeld aan touchscreenpennen, mooie metalen pennen of grappige pennen. Pennen van de Pennenwinkel zijn sowieso speciaal. 

Kies de pen die bij jouw bedrijf past

Het is belangrijk om een soort pen te kiezen die past bij wat jouw bedrijf moet uitstralen. Als je de pen bedrukt weggeeft moet je klant er wel iets van je bedrijf in terug zien. Ga bijvoorbeeld voor een eco pen als je bedrijf duurzaamheid belangrijk vindt. Wil je liever iets lichts? Laat een een grappige pen bedrukken in een leuk kleurtje.

Duurt pennen bedrukken lang?

Bij De Pennenwinkel duurt pennen bedrukken niet lang. Ook kun je grote aantallen tegelijk bestellen. Ga voor full-colour bedrukte pennen of voor gegraveerde pennen. De mogelijkheden zijn eindeloos. En binnen de kortste keren heeft u uw bedrukte pennen binnen.

Reacties zijn gesloten.