Wilt u uw pigmentvlekken verwijderen?

Als we ouder worden is het bijna niet te voorkomen dat we pigmentvlekken en/of oneffenheden op onze huid krijgen. Dit kan op ons gezicht of op ons lichaam zijn. Hoewel dit niet te voorkomen is, kunnen we ze pigmentvlekken verwijderen. U bent hiervoor bij Huidtherapie van Sterkenburg aan het juist adres. Zij kunnen pigmentvlekken, oneffenheden en andere huidklachten behandelen, verzorgen en verbeteren zodat u weer lekker in uw vel zit.

Over Huidtherapie van Sterkenburg

Huidtherapie van Sterkenburg is gevestigd in Linschoten. Dit is in de buurt van Woerden en Utrecht. Van Sterkenburg is aangesloten bij de Nederalndse Vereniging van Huidtherapeuten en staat in het Kwaliteitsregister van Parmedici. Dit houdt in dat het bedrijf geregistreerd en erkend is. Voor acne, wratjes, pigmentvlekken en andere huidklachten kunt u bij dit bedrijf terecht. Alles waar u pijn an heeft, u zich onzeker over voelt of wat u niet mooi vindt valt meestal op te lossen met behandeling en verzorging. Daarom wil Van Sterkenburg dit graag voor u doen. Vaak valt dit onder uw zorgverzekering.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Bijvoorbeeld alle soorten behandelingen en hoeveel deze behandelingen kosten? Ga dan naar de website. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft of kunt u via de contactgegevens vragen stellen of een afspraak maken.

 

Reacties zijn gesloten.