Waarom u een rollenbaan moet nemen

Heeft u een productiehal waar producten vervoert moeten worden, en wilt u dit zo gemakkelijk mogelijk maken voor uw medewerkers? Dat kan! een rollenbaan kan het werk een stuk makkelijker maken. In vrijwel iedere hal moeten de producten de hal ook verlaten en dus verplaatst worden. Dit is vaak lastig en zwaar om constant handmatig te doen. Een rollenbaan kan u hierbij helpen. Dankzij een rollenbaan  verplaatst u op een efficiënte manier artikelen in uw productiehal. Dit kan op diverse manier. Dit kan namelijk door de productiehal heen, maar ook van boven naar onder. Wilt u meer weten over een rollenbaan? Lees dan snel verder! wij vertellen het namelijk in deze blog.

Waar is een rollenbaan van gemaakt?

U kunt een rollenbaan helemaal naar uw wens laten samenstellen, maar dan is het wel slim om voor die tijd te weten welk materiaal u wilt gaan gebruiken. Het is mogelijk om uit keramiek, aluminium en roestvrijstaal te kiezen. Het hangt van de producten af die verplaatst worden welk materiaal het beste voor u is. De rollen waar de producten op worden gelegd zorgen ervoor dat de producten stabiel liggen en op de juiste manier worden verplaatst. Hierdoor worden de producten vanzelf verplaatst. Er zijn dus verschillende rollen, zoals aangedreven rollen, niet aangedreven rollen of de conische rollen. Welke producten fabriceert u en wilt u verplaatsen? De soorten rollenbanen zijn de aangedreven rollenbaan, de zwaartekracht rollenbaan en de harmonica rollenbaan. Het is aan te raden om goed te onderzoeken welk soort rollenbaan u wilt, het is namelijk geen dagelijkse aankoop. Als u het even niet meer weet, neem dan contact op met een van de experts, deze helpen u graag verder.

Een rollenbaan van ACB Transportbanden

wilt u ook graag een rollenbaan in uw bedrijf? Denk eerst goed na, want de keuze in rollenbanen is veel. Doordat er zoveel keuze in rollenbanen is, is dit erg belangrijk. Wilt u hier advies of hulp voor ontvangen? Neem contact op met dé rollenbanen specialist in Nederland: ACB Transportbanden. Dit is een specialist in rolbanen met jarenlange ervaring. Zij helpen u graag verder en geven u persoonlijk advies. ACB Transportbanden is de partij om een rollenbaan aan te schaffen, ze helpen u namelijk graag met al uw vragen.

Reacties zijn gesloten.