Voorjaar in de tuin dankzij Kwekerij Souman

Wilt u graag de voortuin weer in bloei zetten? Dan heeft u wel een paar mooie nieuwe bloemen en planten nodig. Deze kan u bij een standaard tuincentrum aanschaffen, maar misschien is het een idee om een bezoekje te brengen aan kwekerij Souman. Dit is niet een tuincentrum zoals u dat kent, maar het hier kweken ze alles helemaal zelf. Rechtstreeks komen de planten uit de kassen en zijn klaar om bij u de tuin in te gaan. Een tuincentrum in Hattem wat het net even anders doet!

Een tuin in bloei!

Veel bezoekers zijn aangenaamd verrast door de bloemenweelde die u treft bij een bezoekje aan de kwekerij. Kwekerij Souman laat u graag zien wat er staat en vertelt u graag over de manier van werken en verzorging van de planten. Ook voor advies in uw tuin kan u bij hen terecht.

Zij doen het net even anders!

Liever niet uw planten op de eigen zolder laten overwinteren? Breng ze naar de kas van Kwekerij Souman. Zij verzorgen uw planten en houden ze op de juiste temperatuur. Voor u is dat een extra zekerheid dat het goed gaat, en ze in het voorjaar weer zullen bloeien. Wilt u graag meer weten? Kom langs bij Souman in Zwolle!

Reacties zijn gesloten.