Voordelen van kinderopvang in Bloemendaal

De wetenschap heeft met vele onderzoeken ontdekt en bewezen dat hoe je als mens wordt gevormd, niet alleen komt door je genen. De omgeving speelt een zeer grote rol in hoe je opgroeit. De omgeving is hier de opvoeding van de ouders, familie, de buurt waarin je woont, de school waar je op zit, direct gebeurtenissen en de omstandigheden waarin het land verkeert en… de kinderopvang. Het is daarom erg belangrijk dat u de juiste kinderopvang kiest voor u kind. Kies daarom voor de kinderopvang in Bloemendaal.

De voordelen

Kinderopvang Ducky Duck is een kinderopvang met jarenlange ervaring. Uw kind kan hier gerust heerlijk spelen met kinderen van dezelfde leeftijd. Het is een kwalitatief goede kinderopvang die bekend staan om zijn gezelligheid en om zijn ’tweede thuis gevoel’. Hierdoor is het vertrouwd en veilig voor het kind. Daarnaast zijn er praktische voordelen. De tarieven zijn erg laag en de tijden zijn flexibel. Normale uren op een dag zijn van 08:00 tot 18:00, maar u kunt in overleg buiten deze tijden om uw kind ook brengen. Naast de kinderopvang is er ook opvang voor alle andere leeftijden.

Contact opnemen

Op de website vindt u informatie en contactgegevens van het kinderdagverblijf in Bloemendaal. Ook vindt u hier een formulier waarmee u uw kind direct kunt inschrijven.

Reacties zijn gesloten.