Voedselleverancier van halal producten

Moslims mogen alleen halal voedsel eten. Halal betekent toegestaan. Voor vlees houdt dit onder andere in dat de rituele slachting volgens de speciale richtlijnen is gegaan en dat het vlees alleen in de naam van Allah is geslacht. De richtlijnen zijn onder andere het transport en het voer van het dier. Ook al mag Halal eten ook gemaakt zijn door niet-moslims, zelf door christenen en joden, is het niet overal verkrijgbaar. Maar gelukkig is er Zainab food, een voedselleverancier voor halal producten.

Halal eten bestellen

Bij Zainab food kun je halal eten bestellen. Het team van Zainab food bestaat uit medewerkers die zeer enthousiast te werk gaan bij het bereiden van smakelijke gerechten. U kunt aan gerechten denken als snacks, verschillende soorten roti, banket en mixen. De producten worden allemaal ambachtelijk bereid waarbij kwaliteit hoog voorop staat. Naast kwaliteit is ook authenticiteit, flexibiliteit en klantgerichtheid zeer belangrijk bij Zainab food. Al het eten is volledig halal en voldoen dus aan alle regels van de islam. U kunt dus 100% halal voedsel bestellen voor uw vliegtuigmaatschappij, groothandel, scheepvaart of voedselservice.

Contact opnemen

Wilt u nog meer informatie over de producten en mogelijkheden van Zainab foods? Of wilt u gewoon direct halal eten bestellen? Ga dan naar de website van Zainab foods.

Reacties zijn gesloten.