Vermoeden bedrijfsfraude altijd serieus nemen

Als u een vermoeden heeft dat iets niet klopt binnen uw bedrijf moet u dit altijd serieus nemen. U kunt hierbij denken aan verschillende soorten van fraude, zoals onterecht ziekteverzuim, diefstal of schending van overeenkomsten. We snappen dat u dit niet zelf wilt of kunt onderzoeken. Rebuss recherchebureau wil u graag helpen om het vermoeden van bedrijfsfraude in zekerheid om te zetten en de zaak op te lossen.

Bedrijfsrecherche

U kunt bij Rebuss een privé-detective inhuren die alles voor u kan oplossen. De specialistische rechercheurs zijn ervaren en werken altijd helder en duidelijk. Alle medewerkers zijn in het bezit van verplichte vergunningen en legitimaties. De rapportages zijn altijd juridisch onderbouwd en de resultaten zijn altijd doeltreffend. Door de ervarenheid van de rechercheurs zullen zij rekening houden met uw emoties en alle mensen die erbij betrokken zijn. Naast de privé-detective die u inhuurt beschikt Rebuss ook over andere kwaliteiten die ingezet kunnen worden bij de zaak. Denk hierbij aan forensische rechercheurs, digitale rechercheurs en het installeren van bijvoorbeeld camera’s. Bij het inschakelen van Rebuss kunt u rekenen op professionaliteit en discretie.

Contact opnemen

U kunt anoniem contact opnemen met Rebuss. Daarna wordt er contact gezocht met het bedrijf om de bedrijfsfraude op te lossen. Via de website kunt u een afspraak maken voor een gratis intake, vragen stellen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Reacties zijn gesloten.