Vergaderen in Zaandam in een geschikte ruimte

Wilt u binnenkort vergaderen met uw collega’s, uw buurtgenoten of het bestuur van een vereniging? Dan heeft u natuurlijk een geschikte vergaderlocatie nodig. Een vergadering heeft een aantal eisen als het gaat om de ruimte, waardoor er een speciale vergaderruimte ingericht moet worden. Gelukkig kunt u Proeverij de Koekfabriek inschakelen als het gaat om een geschikte vergaderlocatie in Zaandam voor u en de rest van de deelnemers van de vergadering te regelen.

Over Proeverij de Koekfabriek

Of u nou een vergadering of een bruiloft heeft, u bent bij Proeverij de Koekfabriek aan het juiste adres als het gaat om een ruimte en over de juiste inrichting hiervan. U bent hier verzekerd van een ruimte voor een vergadering die zal passen bij uw bedrijf of vereniging. Er zijn verschillende mogelijkheden en opties om de ruimte geheel naar wens in te richten. Voorbeelden zijn een beamer en geluidsinstallatie, meerdere flipboards, extra stekkerdozen voor bijvoorbeeld laptops en een printer om te printen en te kopiƫren.

Interesse

Wilt u graag vergaderen in Zaandam? En wilt u gebruik maken van de ruimte van Proeverij de Koekfabriek? U kunt via de website of telefoon reserveren. U vindt het telefoonnummer op de website. Hier vindt u ook alle informatie en het contactformulier om vragen te kunnen stellen.

 

Reacties zijn gesloten.