Verblijf op recreatiepark in Limburg

Wilt u even lekker op vakantie deze lente of deze aankomende zomer. Blijf lekker in eigen land en ga bijvoorbeeld naar Recreatiepark de Leistert. Dit is een recreatiepark in Limburg waar u een heerlijke vakantie tegemoet gaat. U gaat hier ongetwijfeld een geweldige tijd hebben. Dat durven we bijna te garanderen. Waarom? Nou dit park heeft bijvoorbeeld een bijzonder hoge Zoover score. Daarnaast is dit park meermaals uitgeroepen tot bijvoorbeeld ‘beste bungalowpark in Limburg’. Ook beschikt dit park over een camping met de titel ‘best camping’ en dit park heeft met haar camping maar liefst vijf sterren gekregen van de ANWB. Dat zijn niet zomaar titels.┬á

Een compleet aanbod

Dit park heeft een compleet aanbod voor zowel jong als oud. Dit park ligt in en prachtige schitterende en groene omgeving. Dit tussen de steden Roermond, Weert en Venlo. Ook beschikt dit park over een enorm aanbod aan faciliteiten; dit zowel voor jong als oud. Het weer maakt niet uit; zowel bij goed als slecht weer verveelt u zich hier geen moment.

Meer informatie

Voor meer informatie verwijzen wij u van harte door naar de website van Recreatiepark de Leistert. Voor vragen en / of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met dit park. U wordt van harte verder geholpen door een medewerker.

Reacties zijn gesloten.