Veilig de weg over

Als u onderweg bent naar u werk ziet u enorm vaak de klaar-over bij de zebrapaden staan, die ervoor zorgen dat de kinderen veilig naar hun basisschool kunnen toelopen. Zonder deze mensen zal het een stuk gevaarlijker zijn voor de kinderen om in de ochtend, en middag naar school te gaan en zal het oversteken een behoorlijk lastige klus voor hen worden. Echter is de kleding van een klaar-over ook enorm belangrijk, omdat dit soort mensen altijd te herkennen moeten zijn. Deze mensen kun je vaak herkennen aan hun fluoriserende kleding.

Herkennen aan hun kleding

Een klaar-over moet altijd te herkennen zijn aan hun kleding, omdat het verkeer anders niet door heeft dat iemand hier het verkeer wilt regelen. Deze kleding kan door de scholengemeenschappen gekocht worden bij de specialist genaamd de Verkeersshop. Deze webshop zorgt er samen met de scholen voor dat het verkeer voor bijvoorbeeld de kinderen een stuk veiliger wordt en hierdoor er minder ongelukken gebeuren in ons kleine, maar drukke Nederland!

Kopen van de kleding

Wil ook jij de fluoriserende kleding kopen, of wil jij meer informatie over de verkeersregelaar kleding? Surf dan direct naar de website van de specialist en bekijk de collectie aan “veilige” kleding!

Reacties zijn gesloten.