Van Der Putt Advocaten

Bent u slachtoffer geworden van een medische fout? Heeft u een ongeluk gehad op de werkvloer? Of bent u laatst overvallen? Dan is de kans op lichamelijke en geestelijke schade erg groot. Dit is letselschade en u bent hier niet zelf voor aansprakelijk. U heeft daarom recht op een letselschade vergoeding. Wilt u hier advies over en hulp bij? Kies dan voor een advocaat in omgeving Venlo.

Voordelen Van Der Putt Advocaten

In Venray vindt u het advocaten kantoor Van Der Putt Advocaten. Deze advocaten werken in Venray en omstreken. U kunt hier onder andere terecht voor aansprakelijkheidsrecht en letselschade, maar ook voor juridische kwesties in andere rechtsgebieden. De advocaten werken altijd persoonlijk, resultaatgericht en met korte communicatie lijnen. Er is al meer dan 40 jaar ervaring en kennis aanwezig in het bedrijf. Daarom kiest u voor deze advocaten als u een juridisch geschil heeft waar u snel en goed vanaf wilt komen.

Contact opnemen

Op de website vindt u contactgegevens van Van Der Putt Advocaten. Hiermee kunt u contact opnemen om vragen te stellen of een afspraak te maken. Het is ook mogelijk om langs te komen tijdens een inloopspreekuur. Meer informatie hierover en de adresgegevens vindt u op de website.

Reacties zijn gesloten.