Vakantiepark in Limburg nodig?

Op zoek naar het mooiste vakantiepark in Limburg? Ga dan naar Recreatiepark de Leistert. Dit is een 5-sterrencamping waar u ook prachtige boerderijen vindt. Eindelijk genieten van uw welverdiende vakantie, heerlijk uitrusten en even bijkomen. Bijvoorbeeld met uw partner of juist gezellig met het hele gezin! Recreatiepark de Leistert ligt in de leukste provincie van Nederland: Limburg. Hier gaat u zich geen moment vervelen. Op het park is namelijk een hoop te zien en te beleven, ook buiten het park is er genoeg te doen! De omgeving is werkelijk waar prachtig. 

Kom echt goed tot rust!

Recreatiepark de Leistert beschikt over diverse verblijfsmogelijkheden. Zo kunt u uw eigen kampeerspullen meenemen. Ook kunt u er voor kiezen om te overnachten op één van de vele kampeerplaatsen. Ook kunt u wat luxer logeren op dit park zoals in een luxe gezinsbungalow! Deze ruimtes beschikken over een ruime tuin, een eigen sauna en een bubbelbad. Zo komt u pas echt goed tot rust!

Best Camping

Recreatiepark de Leistert heeft van de ANWB de titel Best Camping gekregen. Komt u dat zelf ook beoordelen? U bent van harte welkom. Op de website kunt u een reservering maken!

 

Reacties zijn gesloten.