Vakantie in Nederland

Ben je op zoek naar een leuke vakantie in Nederland, maar weet je niet zo goed waar je moet zoeken? Heb je bijvoorbeeld wel is gedacht aan Limburg? Limburg barst van de mooie plekjes en is er veel te doen qua activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Zo kun je bij camping de Leistert lekker relaxen op het complex zelf, maar ook genoeg daarbuiten ondernemen. Bekijk dus gauw de website voor meer informatie.

Kamperen in Limburg

Bij camping de Leistert vindt je alles wat je maar wilt bij een camping. Zo is er voor kinderen genoeg te doen, zoals zwemmen, de kinderboerderij bezoeken, diverse creatieve workshops volgen (timmeren, kleuren etc.) en nog veel meer. Daarnaast is er ook een animatieteam aanwezig om de kinderen te vermaken. Voor volwassenen is er ook genoeg te doen. Zo is er een bowlingbaan te vinden op de camping. Ook kun je samen met de kids lekker gaan midgetgolfen. Je hoeft je dus niet te vervelen.

Mogelijkheden

Naast de faciliteiten op de camping de Leistert zelf, is daarbuiten ook genoeg te doen. Voor een overzicht van de activiteiten wordt je doorverwezen naar de website. Klik hier voor meer informatie.

Reacties zijn gesloten.