Vakantie boeken bij Recreatiepark de Leistert

Wil je dit jaar lekker in eigen land op vakantie gaan? Maar weet je nog niet echt goed waar je jouw vakantie kunt doorbrengen? Neem dan eens een kijkje op de website van recreatiepark de Leistert. Bij dit park kun je enerzijds heerlijk genieten van de rust, terwijl je anderzijds veel kunt beleven. In deze blog lichten we de highlights uit.

Een plekje op een bungalowpark en camping
Bij recreatiepark de Leistert vind je enerzijds een bungalowpark en anderzijds een 5 sterren camping. Als je dus een caravan of tent hebt dan kun je een plaatsje nemen op de camping. Heb je dit niet? Geen probleem, want je kunt dan overnachten in een huisje in het bungalowpark. Wil je weten hoe het park eruitziet? Bekijk dan de website en krijg een impressie van het subtropisch zwembad, de visvijver en de tennisbaan.

Recreatiepark boeken?
Ben je na het lezen van deze blog ook benieuwd hoe het is om te overnachten op dit recreatiepark? Boek dan vandaag nog een plekje op het bungalowpark of op de camping. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de camping. De medewerkers geven je graag meer informatie en beantwoorden al je vragen zodat je goed op de hoogte bent.

Reacties zijn gesloten.