Vakantie begint bij La Perle d’Anrosey!

Heb je deze zomer ook kampeerplannen? Lekker genieten van het zonnige weer in het zuiden van Frankrijk of Spanje? Dan is het heerlijk om je daarop te verheugen. Maar vaak als de dag van vertrek eenmaal is aangebroken dan schiet de stress toe. Vergeet niet dat de route zelf ook een onderdeel van de vakantie is, en ga lekker ergens overnachten zoals bij La Perle d’Anrosey.

Vakantie vieren als God in Frankrijk

Dat is mogelijk bij La Perle d’Anrosey. Je bevindt er op enkele minuten rijden van de snelweg, maar wel in een totaal andere wereld. De wereld van de ├ęchte Franse natuur, lekker eten en vooral veel rust en genieten. Precies wat je nodig hebt op je allereerste vakantiedag. En de medewerkers van La Perle schotelen je graag de meest heerlijke streekgerechten voor waarbij altijd gebruik wordt gemaakt van producten van het seizoen.

Slechts een half uur van Route de Soleil

Zeker als je van plan bent om naar het zuiden te rijden is de kans groot dat je kiest voor Route de Soleil. Daarvoor is La Perle de ideale overnachtingsmogelijkheid. Maar ook is het een optie om langer te blijven op deze unieke locatie en te genieten van de overnachting in Frankrijk.

Reacties zijn gesloten.