Vaccinaties bij u thuis

Het is erg belangrijk om op de hoogte te zijn van de risico’s van reizen. Een vakantie zou alleen maar mooi en leuk moeten zijn, maar het kan ook anders lopen. U kunt hierbij denken aan autopech of een slecht hotel, maar het kan ook nog een stapje erger. Wat als u besmet wordt met een ziekte waar u niet tegen bent ingeënt? Dit laat uw vakantie een stuk minder prettig verlopen. Denk er daarom om dat u bijvoorbeeld uw vaccinaties voor de Dominicaanse Republiek neemt.

Waar vind ik de informatie?

Voordat u op vakantie gaat moet u altijd de website van thuisvaccinaties checken. Op de website kunt u precies lezen welke vaccinaties voor welk land verplicht zijn of aangeraden worden. Daarnaast kunt u ook lezen wanneer u deze vaccinaties het beste kunt innemen en hoe lang ze u zullen beschermen. Als u op de hoogte bent van deze informatie kunt u een afspraak maken voor de inentingen die u wilt en/of nodig heeft. Dit kan gemakkelijk via de website. Afspraken worden gemaakt waar en wanneer u wilt. Zelfs ’s avonds en in het weekend kan thuisvaccinaties bij u langskomen.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor vaccinaties bij u thuis? U vindt op de website het telefoonnummer en een knop om direct op de pagina te komen waar u een afspraak kunt maken.

Reacties zijn gesloten.