Uw iPhone voordelig laten repareren bij Smartphone Express

Hoe vaak heeft u het al wel niet voorbij zien komen? Een barst in het scherm van je iPhone. Vaak gebeurt het op de meest ongelukkige momenten. En als het dan toch eenmaal zover is vraag je je af waar je hem het beste kunt laten repareren. Sommige bedrijven vragen honderden euro’s  voor het vervangen van een scherm! Bij Smartphone Express kunt u altijd de laagste prijs verwachten. U betaalt nooit meer dan nodig!

Originele onderdelen bij Smartphone Express

Als u uw telefoon bij Smartphone Express laat repareren bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Ze leveren namelijk originele onderdelen en geven daar vanaf het moment van reparatie ook nog eens 1 jaar garantie op (vanaf april 2015). U weet dus zeker dat uw telefoon weer lange tijd mee kan!

Voor een snelle service gaat u naar Smartphone Express

Een bijkomend voordeel van Smartphone Express is dat uw smartphone ontzettend snel wordt gerepareerd. U kunt in de meeste gevallen gewoon even boodschappen gaan doen, waarna u hem weer als nieuw kunt ophalen. Wilt u de prijzen van de verschillende reparaties bekijken? Ga dan naar de website van Smartphone Express. Wilt u direct naar de site? Klik dan op de volgende link: iPhone reparatie Tilburg.

Reacties zijn gesloten.