Unieke zaal in Rotterdam

Een zaal huren in Rotterdam is niet altijd even gemakkelijk. De perfecte locatie vinden is namelijk heel lastig, omdat hierbij aan vele zaken gedacht moeten worden. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat de grote van de zaal voldoet aan de verwachte mensen die voor het evenement/verjaardag/feest naar de zaal toe zullen komen. The Boathouse Kralingen biedt een unieke zaal in Rotterdam aan. Dit pand heeft drie verdiepingen en biedt ruimte aan maximaal 450 personen.

Geschikt voor verschillende evenementen

The Boathouse Kralingen is geschikt voor vele verschillende type evenementen. U kunt natuurlijk een evenement organiseren om geld mee te verdienen, maar ook een verjaardag kan gewoon in de zaal worden gevierd. Zakelijke bijeenkomsten zijn ook zeer geschikt in de ruimte en de ruimtes kunnen bovendien ook worden opgesplitst. Een receptie, een diner of een feest organiseren in Rotterdam en bent u op zoek naar de juiste locatie hiervoor? Dan is het dus zaak om meer te weten te komen over de mogelijkheden die u heeft met The Boathouse Kralingen.

De website van The Boathouse Kralingen

Surf direct naar de website van The Boathouse Kralingen voor als u meer informatie wilt over het huren van een zaal in Rotterdam. Een zaal in Rotterdam, dat wilt toch iedereen huren?

Reacties zijn gesloten.