Tongo freelance vertaalbureau voor snelle vertalingen met kwaliteit

Bent u op zoek naar een goede en snelle vertaaldienst? Dan is Tongo vertaalbureau iets voor u. Deze freelance vertaler vertaalt onder andere uw diploma, rijbewijs of huwelijksakte. Tongo vertaalbureau vertaalt in veel verschillende talen, waaronder Arabisch, Chinees en Spaans. 

Waarom u voor Tongo moet kiezen

Tongo heeft een aantal toppunten wat dit vertaalbureau onderscheidt van de rest. Het team bestaat uit ervaren vertalers met allen een afgeronde taal- of vertaalopleiding. Voor elke taal is er een vertaler te vinden door het brede netwerk. Naast hun snelle service en goede vertaling zorgen zij voor persoonlijk contact, heldere lage tarieven en een unieke tevredenheidsgarantie. De duizenden klanten zijn zeer te spreken over dit vertaalbureau, wat te zien is aan de 8,6 die Tongo krijgt van haar vele klanten. Als u niet tevreden bent met de gekregen vertaling, kunt u dat gewoon melden en zult u uw geld terug krijgen.

Contact opnemen

U bent altijd welkom op het kantoor in Den Haag. Natuurlijk kunt ook telefonisch contact opnemen of een e-mail versturen naar dit vertaalbureau Utrecht. Dit kan voor vragen of het maken van een afspraak. Duidelijke communicatie staat voorop, dus neem gerust contact op. Alle verschillende manieren om contact op te nemen staan op de website van Tongo vertaalbureau.

 

Reacties zijn gesloten.