Teksten vertalen door de freelance vertalers van Tongo Vertaalbureau

Moet u een document of (andere) tekst laten vertalen? Dan is het een goed idee om dit bij een vertaalbureau te doen. Dit omdat een vertaalbureau gespecialiseerd is in het heel snel en foutloos vertalen van een tekst. Hiervoor betaalt u vaak een klein tarief per woord. Dit gebeurt ook door de freelance vertalers van Tongo Vertaalbureau.

Meer over Tongo Vertaalbureau

Tongo Vertaalbureau is een vertaalbureau wat met een breed netwerk van freelance vertalers werkt. Omdat het netwerk zo breed is, is er voor elke taal en vertaling een vertaler te vinden. De prijs is afhankelijk van het soort document en de talen, maar start al vanaf 11 cent per woord. Soms is het mogelijk om per document te betalen, wat voordeliger is. Alle vertalers zijn gediplomeerd en hebben daarnaast veel ervaring. Het werk is altijd zeer professioneel, terwijl u niet teveel betaalt. De service is snel en persoonlijk en u zult altijd een 100% juiste vertaling krijgen. Toch niet tevreden? Geen probleem. Er geldt een tevredenheidsgarantie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Tongo Vertaalbureau en haar diensten en prijzen? Bezoek dan de website voor alle informatie. U kunt direct in contact komen voor vragen of het maken van een afspraak.

Reacties zijn gesloten.