Tekst vertaling door Tongo Vertaalbureau

Heeft u een belangrijk document, zoals een trouwakte, die vertaalt moet worden? Of wilt u internationale bezoekers voor uw website of bedrijf en moeten daarom uw website en uw folders vertaald worden? Dan bent u voor een tekst vertaling aan het juiste adres bij Tongo Vertaalbureau. Lees snel verder waarom u voor dit vertaalbureau moet kiezen.

Waarom Tongo Vertaalbureau?

Tongo Vertaalbureau is een vertaalbureau wat een heel groot netwerk van freelance vertalers heeft. Al deze vertalers hebben een diploma in een bepaalde taal of een diploma vertaling. Daarnaast hebben zij veel kennis en ervaring. Voor elke taal en combinatie van talen is er een vertaling beschikbaar. De vertalers zullen onderling contact zoeken voor verbeteringen, zodat u zeker weet dat de vertaling foutloos zal zijn. Dit zal altijd klaar zijn voor de deadline en een tevredenheidsgarantie hebben. Zo krijgt u voor vanaf slechts 11 cent per woord een zeer goede service en een juiste vertaling. Dit is de reden waarom ik u zeker kan aanraden uw vertaling hier te laten doen.

Nu laten vertalen

Ga nu naar de website voor de precieze prijzen en talen die beschikbaar zijn bij Tongo Vertaalbureau en vraag direct een offerte aan om te ontdekken hoe snel het zal kosten en de tekst vertaling klaar zal zijn.

Reacties zijn gesloten.