Taboe doorbroken, speeltjes op de markt

Vroeger was bijna het gehele volk Christelijk. Dit geloof bepaalde onder andere dat seks buiten een huwelijk niet goedgekeurd werd en dat seks als enige doel had om een kind te maken. Geen seks voor het huwelijk en geen seks met voorbehoedsmiddelen. Na de Seksuele Revolutie in de jaren ’60 is dit flink veranderd. De kijk op seks is veranderd en er mocht nu openlijk over gesproken worden. De hippies deden zelfs openlijk aan seks. De taboe werd daarmee doorbroken en dat merken we nog steeds aan onder andere de productie van seks speeltjes.

Seks speeltjes

De speeltjes zijn er in verschillende soorten en maten. De speeltjes worden gemaakt voor man of vrouw of voor allebei. Je kunt ze voor jezelf gebruiken of gebruiken voor je partner. Ze zijn bedoeld om de geslachtsgemeenschap fijner of spannender te maken. Doordat de taboe doorbroken werd hoefden deze speeltjes niet meer stiekem worden gemaakt. Hierdoor kwamen er heuze bedrijven, fabrieken en winkels speciaal voor het maken en verkopen van deze speeltjes. Deze kun je in het openbaar kopen.

Waar?

Het kopen van de speeltjes kan bij een online seksshop of een fysieke seksshop. De voordelen van een online seksshop zijn onder andere de anonimiteit en privacy die worden behouden als u vanaf uw eigen bank bestelt.

Reacties zijn gesloten.