Systeembouw voor snelle en tijdelijke ruimtes

Heeft u een bedrijf of organisatie, bijvoorbeeld een huisartsenpost, een school of een kantoor? En wilt u graag dat uw pand groter wordt of wilt u verhuizen en heeft u tijdelijk een andere plek nodig? Dan bent u bij ALHO aan het juiste adres. Dit is namelijk een bedrijf gespecialiseerd in systeembouw. Hier kunt u snel en eventueel tijdelijk een (extra) ruimte krijgen met alles wat u nodig heeft.

Meer over systeembouw

ALHO is een bedrijf wat het mogelijk maakt om heel snel noodlocaties op te zetten of extra ruimtes aan te bouwen bij bestaande panden. Dit door middel van systeembouw. Hoewel het een hele snelle manier van bouwen is, is de kwaliteit nog steeds heel erg hoog en kan het pand alles bevatten wat u maar nodig heeft. Zelfs een ziekenhuis kan alle apparatuur, bedden en andere speciale dingen kwijt in het systeembouw pand van ALHO. Ideaal als u snel een andere plek moet vinden, extra ruimte wilt of tijdelijk ergens wilt blijven.

Naar de website

Als u meer wilt weten, ga dan naar de website. U vindt hier foto’s van eerdere projecten met modulair bouwen, informatie over de mogelijkheden en de contactgegevens van ALHO zodat u vragen kunt stellen of afspraken kunt maken.

Reacties zijn gesloten.