Specialist op gebied van magazijninrichting

Wilt u een magazijninrichting opbouwen of verhuizen? Moet uw magazijninrichting gerapareert worden? Wilt u uw magazijninrichting veranderen? Hulp nodig bij het monteren van tweedehands stellingen? ‘Ja’ geantwoord op een of meerdere van deze vragen? Schakel dan DPV Montage in, hier bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van magazijninrichtingen en pallet stellingen. Met meer dan twintig jaar ervaring is DPV Montage gespecialiseerd in het monteren en demonteren van magazijninrichtingen. DPV Montage is daarnaast een landelijke onderneming en werkzaam door heel Nederland.

De diverse mogelijkheden

DPV Montage bied u diverse mogelijkheden in het geval van magazijninrichting waarbij wij u volledig magazijninrichting op maat bieden. Er zijn namelijk verschillende constructies en afmetingen voor verschillende doeleinden als u het heeft over magazijninrichtingen. De magazijninrichting is een belangrijk deel van uw magazijn, zo word alle ruimte goed benut. De gespecialiseerde medewerkers helpen u met het monteren en demonteren van pallet stellingen, constructievloeren, legbord stellingen en inrij stellingen.

Voor de juiste oplossing van uw gewenste magazijninrichting bent u bij DPV Montage goed. Geïnteresseerd in de hulp van DPV Montage? Neem dan contact op met een van de medewerkers en maak een afspraak. Meer informatie over DPV Montage kunt u vinden op de website

Reacties zijn gesloten.