Slachtoffer van Timesharing? Stop het contract nu!

Timesharing is een verleidelijke manier om goedkoop op vakantie te kunnen in mooie resorts. Maar helaas, in werkelijkheid valt het tegen. Timesharing doe je door een contract af te sluiten en na betaling blijkt het vaak allemaal minder rooskleurig. Dit kan je een hoop geld kosten, wat je liever op een andere manier zou besteden. Maar eenmaal een contract afgesloten, dan blijkt vaak dat je er niet zo gemakkelijk meer mee kan stoppen. Gelukkig is er een website die helpt om uw timesharing contract te ontbinden. Hiervoor gaat u naar Timesharestop.

Hoe stop je het contract?

Heb je ook slapeloze nachten van het contract wat je hebt afgesloten? Dan wordt het tijd om actie te ondernemen, want Timesharing gaat je zo een hoop energie kosten. Het is niet voor niets verboden in Nederland. Gelukkig kan je hierbij worden geholpen. Als je naar de website Timsharestop surft kan je je gegevens achterlaten. Er wordt binnen korte tijd contact met je opgenomen en aan de hand van je verhaal wordt een strategie bedacht om het Timeshare contract te laten stoppen.

Meer weten over Timesharing?

Surf naar de website en lees over de risico’s. Hulp nodig? Laat je gegevens achter en stop met Timesharing en vakantieclubs.

Reacties zijn gesloten.