Sierlijke spiegels en kroonluchters vindt u bij De Rode Hoeve

Houdt u ook van die klassieke stijl in uw woning? Met mooie sierlijke ornamenten in uw meubels en decoratiestukken. Als u een echte liefhebben van deze stijl bent, dan houdt u waarschijnlijk ook van de klassieke Franse kroonluchters. Deze kroonluchters komen uitstekend tot hun recht in een woonkamer die versierd is met andere sierlijke meubels. Bij De Rode Hoeve hebben ze meer dan 1000 kroonluchters, waaronder de Franse kroonluchter.

Antieke spiegels

Behalve de prachtige kroonluchters, heeft De Rode Hoeve ook ontzettend veel antieke Franse spiegels. De spiegels dateren van 1850 tot en met het begin van 1920 en zijn allemaal gerestaureerd. Op deze manier heeft u een prachtig antiekstuk in uw woning hangen, maar wat er nog steeds prachtig uitziet. Op dit moment hebben ze ongeveer 50 spiegels in hun assortiment, maar dit aantal wordt af en toe uitgebreid. Wilt u de spiegels in het echt bekijken? Deze zouden prachtig staan in combinatie met uw nieuwe kroonluchter!

Maak een afspraak om te komen kijken

Bent u nieuwsgierig geworden naar de spiegels en kroonluchters? Ga dan snel naar de website van De Rode Hoeve om een afspraak te maken. U kunt zich dan uiteraard laten adviseren door een van de medewerkers.

Reacties zijn gesloten.