Sapjes en smoothies met een slowjuicer

Vindt u het belangrijk om gezond te eten? Maar wilt u ook lekker en leuk blijven eten? Dan is het zelf maken van smoothies echt iets voor u. Smoothies worden gemaakt van onder andere groente en fruit. Dit zijn twee producten die ontzettend veel vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen bevatten die zeer goed voor ons zijn. Smoothies mengen verschillende soorten groente en fruit tot een heerlijke drank. U kunt dit zelf maken met een slowjuicer.

Wat is een slowjuicer?

We hebben allemaal wel eens gehoord van een fruitpers. Een slowjuicer is ook een fruitpers, maar dan niet zomaar eentje. Als u een fruitpers van echt goede kwaliteit wilt en eentje die gezonde en lekkere smoothies maakt, dan moet u voor de slowjuicer gaan. De langzame en hitte-vrije manier van persen en zeven zorgt voor een optimaal behoud van voedingsstoffen in het sapje. Dit maakt de sapjes en smoothies gemaakt door een slowjuicer de gezondste van allemaal. Dit terwijl het een prachtig kleurrijk apparaat is die weinig geluid maakt en prachtig in de keuken staat.

Bestellen

Een slowjuicer bestellen kan makkelijk en snel via de website van Greenis Europe. Kijk op de website voor het hele assortiment en alle belangrijke informatie. U heeft de slowjuicer vaak de volgende dag al in huis.

Reacties zijn gesloten.