Bij dit recreatiepark vermaakt u zich zeker

Bent u op zoek naar een vakantieadres waar u zich aankomende vakantie zeker zult vermaken? Zoek dan niet verder, want wij kennen een goed recreatiepark wat kwalitatief in orde is. Wij raden u De Leistert aan. Dit recreatiepark heeft maar liefst 5 sterren en de camping is uitgeroepen door de ANWB als topcamping.

Bungalowpark
Naast dat er een camping is, is er ook een bungalowpark met diverse lodges en chalets. Dus ook als u zelf geen caravan of tent heeft dan kunt u hier terecht. Nog een voordeel is dat recreatiepark de Leistert zich bevindt op een toplocatie in Limburg. Het zit middenin Limburg en u kunt veel ondernemen in de buurt. Zo zit u dichtbij de steden Roermond, Venlo en Weert. Daarnaast liggen er diverse natuurparken nabij, waar u lekker kunt wandelen of fietsen. Kortom: er is genoeg te doen in de omgeving van dit recreatiepark. Daarnaast kunt u op het park zelf ook genoeg beleven. Wat dacht u van een subtropisch zwembad, bowlingbaan en tennisveld?

Contact met dit recreatiepark?
Wilt u graag een boeking plaatsen? Dit kan via de website. Dus neem snel een kijkje. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze ook gewoon stellen. De medewerkers van dit recreatiepark helpen u graag verder.

Reacties zijn gesloten.