Dit recreatiepark heeft 5 sterren

Wilt u zeker weten dat u aankomende vakantie doorbrengt op een recreatiepark wat kwalitatief in orde is? Dan raden we u de Leistert aan. Dit recreatiepark heeft maar liefst 5 sterren en de camping is uitgeroepen door de ANWB als topcamping. Naast dat er een camping is, is er ook een bungalowpark met diverse lodges en chalets. Dus ook als u zelf geen caravan of tent heeft dan kunt u hier terecht.

Omgeving
Recreatiepark de Leistert bevindt zich op een toplocatie in Limburg. Het zit middenin Limburg en u kunt veel ondernemen in de buurt. Zo zit u dichtbij de steden Roermond, Venlo en Weert. Daarnaast liggen er diverse natuurparken nabij, waar u lekker kunt wandelen of fietsen. Kortom: er is genoeg te doen in de omgeving van dit recreatiepark. Daarnaast kunt u op het park zelf ook genoeg beleven. Wat dacht u van een subtropisch zwembad, bowlingbaan en tennisveld?

Contact
Wilt u graag een boeking plaatsen? Dit kan via de website. Dus neem snel een kijkje. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze ook gewoon stellen. De medewerkers van dit recreatiepark helpen u graag verder.

Reacties zijn gesloten.