Parketvloer gekocht bij Maerssens Vloerenhuys? Vergeet het onderhoud niet!

In het bezit van een mooie parketvloer? Dan kan uw geluk vast niet op! Maar realiseer u wel, de vloer blijft niet van zichzelf zo mooi. En hoe sterk de vloer ook is, hoe hoog de kwaliteit, eens in de zoveel tijd heeft de vloer een kleine onderhoudsbeurt nodig. Dit kan u zelf doen maar dat is eigenlijk niet aan te raden. Laat het over aan de professional zoals Maerssens Vloerenhuys dat kan!

Waarom u beter niet zelf aan de slag kan

Het blijkt dat vaak dat als iemand die weinig ervaring heeft aan de slag gaat met het onderhoud er deuken en gaten  in de vloer ontstaan. Het is immers een kwestie van zeer gelijkmatig, dunne laagjes van de vloer te schuren. Als er onregelmatig wordt geschuurd ontstaat er schade die helaas nooit meer te herstellen is. Gelukkig zijn er professionals die met alle liefde uw vloer van een onderhoudsbeurt voorzien!
Dit scheelt vaak een hoop gedoe, het werkt sneller en uiteindelijk is het sneller opgeruimd.

Maerssens Vloerenhuys verzorgt het onderhoud

Geen zorgen, Maerssens Vloerenhuys is tot uw dienst. Behalve een expert in het leveren en leggen van vloeren hebben ze ook jarenlange ervaring met het onderhoud van de vloer. Een mooi idee? Ga naar de website voor uw parket in Hilversum.

Reacties zijn gesloten.