Packstore voor een goede opslag

Kan je als ondernemer wel wat extra hulp gebruiken? Schakel dan een sociale werkplaats in om wat klussen op te knappen tegen een scherpe prijs. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan Packstore. Deze sociale werkplaats kan je inschakelen voor klussen in bijna  heel Nederland, zo staan ze ook klaar als sociale werkplaats in Volendam en omgeving!

Packstore, ideaal voor wat extra hulp

Packstore is gespecialiseerd in allerlei diensten waaronder bijvoorbeeld het in- en ompakken van goederen. Zo kan je jouw producten bij Packstore laten inpakken om ze naar de klant te gaan versturen. Maar ook kan je er terecht om van allerlei halffabricaten eindproducten te maken. Een mooi initiatief voor iedere ondernemer en hierdoor kan je kosten besparen en kan je je eigen medewerkers voor andere zaken inzetten. Helemaal handig is dat Packstore ook klaar is om jouw producten tijdelijk op te slaan. Handig als je een overbruggingsperiode nodig hebt voor de producten naar de klant worden verstuurd. Dit kan zeker logistiek gezien een handige stap zijn!

Wist je dat Packstore MVO is?

Packstore doet ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wil je daar meer over weten? Dat kan, het staat uitgebreid beschreven op de website van Packstore zelf. Om deze te bezoeken klik je hierop!

Reacties zijn gesloten.