Packstore is er ook voor de last-minute klussen!

Help! Is er stress in de zaak vanwege in inpakken van een bestelling? Geen nood! U kunt gerust tegen een scherp tarief de hulp van een professional inschakelen, Packstore bijvoorbeeld! Dit bedrijf is een soort sociale werkplaats (maar dan anders) en pakt met geduld en zorg uw producten in. Hierdoor bent u stressvrij en geeft u uw klus uit handen aan iemand die ermee verder kan. Is het weekend of in de avonduren? No problem voor deze sociale werkplaats in Hengelo.

De activiteiten van Packstore

Hier kunt u terecht voor het verpakken van uw producten, maar voor nog meer! Ook voor het maken van een eindproduct van diverse halffabrikaten is mogelijk, en als u de spullen tijdelijk even wil opslaan dan kan dit ook! Dat maakt het logisiteke proces soms net wat makkelijker.

Packstore doet aan MVO!

En als u uw klus uitbesteed aan Packstore bent u ook nog eens maatschappelijk verantwoord bezig, en dat geeft vast een gevoel. Bij Packstore werken namelijk ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En zij krijgen op deze manier een eerlijke kans.
Vind u het een mooi alternatief? Verstrek ook een opdracht aan Packstore en dat kan bijvoorbeeld via een klik naar de website.

Reacties zijn gesloten.