Packstore biedt alles onder één dak

Bent u op zoek naar een bedrijf, die u alles onder één dak kan bieden op het gebied van logistiek? Bij Packstore bent u dan aan het juiste adres. Packstore is de specialist op het gebied van Co-packing, fulfilment en logistiek en staat graag voor u klaar met veel verschillende diensten.

De diensten

Bij Packstore kunt u terecht voor veel verschillende diensten. Zo verzorgen zij voor u het handmatig inpakken en ompakken van producten, maar ook voor machinaal verpakken staan ze voor u klaar. Daarnaast kunt u terecht voor mailingservice, orderpicking, opslag, distributie, transport, sitemap, e-fulfilment en logistiek advies. Packstore houdt voor u de regie in handen over al uw inpak, ompak en verpakwerkzaamheden en biedt alles onder één dak. Naast de vele diensten die zij leveren, doet Packstore ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo hebben zij mensen in dienst met een enige afstand tot de arbeidsmarkt. Packstore biedt deze mensen een kans om toch bij te dragen aan de maatschappij.

Gebruik maken van Packstore

Packstore, de sociale werkplaats Bunnik, is een maatschappelijk betrokken ondernemer met scherpe tarieven. U kunt hier terecht voor veel diensten en ook voor last-minute service. Wilt u gebruik maken van de diensten van Packstore en profiteren van de vele voordelen? Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan op de site.

 

Reacties zijn gesloten.