Opvallende kleding tijdens verkeer

Als gemeente is het enorm belangrijk om altijd verkeersregelaarskleding beschikbaar te hebben voor wanneer dit nodig. Het kan bijvoorbeeld wel eens voorkomen dat een gemeente een enorm evenement organiseert in de stad en hiervoor moeten er dan vervolgens verschillende verkeersregelaars ingeschakeld worden. Soms schakelen gemeentes dan gespecialiseerde verkeersregelaars in, maar ook kunnen ook gewoon mensen uit hun eigen gemeente het verkeer regelen tijdens deze evenementen. Echter moet deze verkeersregelaar koste wat kost altijd goed zichtbaar zijn en dit door middel van verkeersregelaarskleding.

Opvallen in het verkeer

Het is enorm belangrijk dat iemand die het verkeer regelt er altijd opvallend bijloopt, zodat de bestuurders van auto’s, motorren, fietsen of anders direct weten dat er een verkeersregelaar op de weg loopt en zij dus direct vaart moeten minderen en luisteren naar wat hij te zeggen heeft. Een verkeersregelaar is er voor het verkeer om deze goed te laten doorlopen, dus verminder altijd direct vaart wanneer u een persoon in een opvallende verkeersregelaarskleding ziet lopen.

Bestellen van de kleding

Wilt u meer informatie over het bestellen van deze fluoriserende werkkleding? Surf dan naar de website van de specialist voor meer informatie over het bestellen van deze opvallende kleding. Als verkeersregelaar moet u altijd opvallen!

Reacties zijn gesloten.