Opleiding tot verkeersregelaar iets voor jou?

Wil jij graag een nieuwe stap in je carrière zetten? Of wil je een hele nieuwe carrière beginnen? Dan is een opleiding tot verkeersregelaar misschien iets voor jou. Dit is een fantastische baan waarbij je niet meer achter een bureau hoeft te zitten, maar lekker buiten in de frisse lucht mag staan waarbij veel interactie met mensen bij komt kijken. Bij NHB services is deze opleiding een mogelijkheid.

Kan ik verkeersregelaar worden?

Eigenlijk kan iedereen verkeersregelaar worden. Er zijn echter wel een paar voorwaarden die belangrijk zijn om toegelaten te worden tot de opleiding. Ten eerste moet je minimaal 18 jaar zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je de Nederlandse nationaliteit hebt en hierbij ook de Nederlandse taal goed beheerst, miscommunicatie is iets wat grote problemen kan veroorzaken. Gezondheid is ook erg belangrijk. Ook het hebben van een Verklaring omtrent Goed Gedrag is een voorwaarde. Er zijn dus weinig bijzondere en strenge regels om je op te kunnen geven voor de cursus verkeersregelaar bij NHB services.

Interesse?

Wil jij graag de cursus tot verkeersregelaar volgen? Geef je dan nu op via de website. Hier vind je ook alle informatie over de cursus en natuurlijk over het bedrijf NHB services en haar diensten. Vragen? Op de website staat contactgegevens.

Reacties zijn gesloten.