Openhaarden voor elk type huis

Heeft u het gevoel dat uw woonkamer nog niet helemaal af is? Haard-totaal kan u hiermee helpen. Met een ruim assortiment biedt Haard-totaal openhaarden in verschillende typen en kleuren op maat. Nu de koude wintermaanden zijn begonnen heeft iedereen behoefte aan iets meer warmte en sfeer. En wanneer de wintermaanden voorbij zijn, is een openhaard een mooie toevoeging aan het interieur. 

Assortiment

Haard-totaal staat garant voor kwaliteit en met hun jarenlange ervaring zijn ze in staat advies op maat te geven op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Wellicht denkt u: “Ik hoef die stank niet in huis.”. Maar dit hoeft niet langer een belemmering te zijn. Zo laat een elektrische haard levensechte vlammen zien en geeft het tegelijkertijd warmte. Het voordeel hierbij is dat elektrische haarden geen schoorsteen of rookkanaal nodig hebben, wat dus betekent: geen stank in huis. Naast de moderne elektrische haarden biedt Haard-totaal nog veel meer soorten aan waaronder gashaarden en houtkachels.

Contact

Voor vragen bent u altijd welkom. Dit kan in de showroom aan de Sleutelbloemstraat te Apeldoorn, maar natuurlijk ook telefonisch: 055 82 00 280. Voor meer informatie gaat u naar de website van Haard-totaal.

Reacties zijn gesloten.