Op zoek naar haarden

U bent op zoek naar een moderne haard, maar u bent de juiste nog niet tegengekomen? Bij Haardenexpert verkopen ze de Faber Farum en deze haard is dan zeker iets voor u. Bij Haardenexpert verkopen ze diverse haarden en kachels voor een scherpe prijs. De kachels zijn van uitstekende kwaliteit en bieden u veel voordelen.

Faber Farum gashaard

De Faber Farum is een vrijstaande gaskachel en zeer modern. De kachel heeft een grote ruit en door deze grote ruit heeft u een prachtig zicht op het vlammenspel. U kunt kiezen voor een houtstammenset of voor witte kiezels. Daarnaast kiest u de kachel op aardgas of op propaangas. De Faber Farum heeft een beperkt vermogen en is daarom ook erg geschikt voor het verwarmen van kleinere ruimtes. Bij Haardenexpert koopt u de Faber Farum voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Haardenexpert

Bij Haardenexpert kunt u terecht voor veel verschillende haarden en kachels. Gashaarden zijn erg populair en zijn weer onder te verdelen in inbouwhaarden, inzethaarden, vrijstaande kachels, gevelkachels, afvoerloze gashaarden en bijvoorbeeld hangende haarden. Op de site van Haardenexpert kunt u terecht voor het volledige assortiment. Ook kunt u de haarden en kachels komen bekijken in de showroom. Voor meer informatie gaat u naar de site of u neemt contact op met Haardenexpert.

 

 

Reacties zijn gesloten.