Op zoek naar een partner in telemarketing?

Als u op zoek bent naar een partner in telemarketing, dan bent u op zoek naar Convins. Dit bedrijf is internationaal inzetbaar, heeft ervaren personeel en neemt graag alle zorgen uit handen als het gaat om bezoekersafspraken, database bijhouden, mailings en nog veel meer. Convins staat voor u klaar en behaalt samen met u gegarandeerd optimaal rendement. Lees snel verder.

Meer over Convins

Convins is uw partner in telemarketing. Zij werken met een no cure no pay systeem, wat betekent dat u pas hoeft te betalen wanneer er een afspraak is geregeld met iemand die beslissingsbevoegd is. Dit houdt de kwaliteit van de afspraken hoog. Alles wordt 100% vanuit uw naam gedaan. Convins werkt als het ware op de achtergrond als uw verlengde. Hiervoor worden alleen vaste en ervaring werknemers voor ingezet. Er wordt nooit gebruik gemaakt van een script tijdens de telefoontjes. Alles is inhoudelijk sterk en effectief. Daarnaast staat kwaliteit hoog in het vaandel. Er wordt bepaald waar een lead aan moet voldoen en dit is en blijft het streven. Kies voor Convins haar hulp, dan kiest u voor kwaliteit.

Contact opnemen

Vragen over de diensten van Convins of het bedrijf zelf? Klik dan hier voor de website voor alle informatie of neem contact op via de contactgegevens die u hier vindt.

Reacties zijn gesloten.