Op zoek naar een camping met privé sanitair?

Wil je graag vakantie vieren op een camping met privé sanitair? En wil je daarbij lekker in eigen land blijven? Dan ben je bij camping de Leistert aan het juiste adres. Deze camping bevindt zich in Limburg, is bekroond met 5 sterren en behoort tot één van de topcampings van ANWB. Benieuwd wat er zo speciaal is aan deze camping? We leggen het graag uit in deze blog.

CAI-aansluiting
Iedere unit van het privé sanitair op de camping is voorzien van een eigen douche, toilet en wastafel en vaatwasser. Wil je dus ook genieten van luxe, terwijl u lekker kunt kamperen? Kies dan voor een camping met privé sanitair. Alle plekken zijn voorzien van een CAI-aansluiting, water- aan en afvoer en 16 Ampère elektra. Alles is dus tot in de puntjes geregeld. Geniet dus van luxe kamperen. Wilt je dit ook? Boek dan vandaag nog een plaatsje op de camping, voordat je te laat bent.

Meer weten over deze camping met privé sanitair?
Ben je ervan overtuigd dat deze camping met privé sanitair een aanrader is voor jou? Neem dan eens een kijkje op de website van het park en ontdek zelf wat je hier allemaal hier kunt beleven. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Dan raden we je aan om contact op te nemen met camping de Leistert.

Reacties zijn gesloten.