Op het water vergaderen

Vele zullen denken bij het lezen van de titel dat vergaderen op het water nooit zal gaan lukken. Echter heeft de specialist Rederij Celjo een oplossing hiervoor bedacht, want zij hebben er namelijk voor gezorgd dat bedrijven een plek op hun boot kunnen afhuren, om vervolgens hier met het hele team te kunnen vergaderen. Het is een unieke kans voor bedrijven om aan hun werknemers te laten zien dat een vergadering ook leuk kan zijn. Een vergadering wordt door werknemers vaak als overbodig gezien en denken namelijk vaak met een kort overleg al ver genoeg te komen.

Vergaderen is enorm belangrijk

Terwijl niet alle werknemers van bedrijven het met mij eens zullen zijn, is het echter gewoon een feit dat het vergaderen binnen bedrijven enorm belangrijk kan zijn voor de toekomst van een bedrijf. Vergaderen zal er namelijk voor zorgen dat irritaties worden verholpen en dat fouten worden voorkomen. Daarnaast zijn er altijd momenten tijdens vergaderingen die ervoor zullen zorgen dat er ook ideeën naar voren gebracht kunnen worden voor de toekomst.

Voor informatie

Wilt u meer informatie over vergaderen op het water en bent u daarnaast benieuwd wat het kost om de boot af te huren? Surf dan direct naar de website van Rederij Celjo of pak uw telefoon en neem contact op!

Reacties zijn gesloten.