Op bezoek bij een sauna in Gouda

Bent u toe aan een dag helemaal voor u zelf? Omdat u wel een opkikkertje heeft verdiend of gewoon omdat u eventjes tot rust wilt komen, ver weg van de stress van uw werk? Dan is het een heel goed idee om een dagje door te brengen in een sauna in Gouda. Bij Thermen Holiday heeft ruime keuze uit verschillende behandelingen, sauna’s en baden zodat u ultieme ontspanning kunt beleven en even tijd voor uzelf kunt nemen.

Meer over Thermen Holiday

Thermen Holiday is een wellness centre met heel veel verschillende sauna’s. Bijvoorbeeld de grotsauna, muziek sauna of aquarium sauna. Daarnaast zijn er verschillende binnen- en buitenbaden, is er een stoomcabine en is het mogelijk om gezichtsbehandelinge en massages te krijgen. Thermen Holiday is 364 dagen per jaar geopend. Elke dag van 10 tot half 12 is Thermen Holiday open. Thermen Holiday heeft een lage entree prijs en met een kortingspas is de toegang nog voordeliger.

Meer weten?

Wilt u weten hoeveel de entree kost, wat de behandeling precies zijn en wat de werkwijze van het personeel is? Ga dan naar de website. Hier vindt u alle belangrijke informatie en is het mogelijk om contact op te nemen met Thermen Holiday voor antwoord op al uw vragen.

Reacties zijn gesloten.