Ooglid correctie

Wordt je ook moe van die hangende oogleden? Waarschijnlijk zelfs letterlijk, want het hebben van hangende oogleden is erg vermoeiend. Het zorgt ervoor dat je je ogen moeilijk kunt open houden waardoor je onder andere dubbel kan gaan zien. Je kunt daarom nadenken over een eventuele ooglidcorrectie. Aangezien het gaat om een cosmetische ingreep is het erg belangrijk hier goed over na te denken. Hiervoor kun je terecht op de website van Huisartskliniek. 

Huisartskliniek

Bij de Huisartskliniek werken artsen met ruime ervaring op het gebied van cosmetische ingrepen. Het uitvoeren van een ooglidcorrectiebehandeling hoort hier zeker bij. Veelal vrouwen komen bij de Huisartskliniek terecht voor een behandeling. Naast het feit dat zij hangende oogleden zien als ‘hoort bij het ouder worden’, is het ook erg vervelend. Hangende oogleden zorgen voor erg vermoeide ogen waardoor werken steeds zwaarder wordt.

Mogelijkheden

Naast het laten doen van een ooglidcorrectie kun je bij de Huisartskliniek voor veel meer behandelingen terecht. Zo kun je rimpels laten weghalen, moedervlekken laten verwijderen of zelfs een neuscorrectie ondergaan. Duidelijk moet zijn dat geen enkele behandeling zomaar wordt uitgevoerd. Eerst vinden er verschillende gesprekken plaats, dit is namelijk noodzakelijk.

Reacties zijn gesloten.