Offline verkoop gestopt

Onze winkel heeft het een lange tijd heel erg moeilijk gehad en om deze reden besloten wij om te stoppen met de winkel. Steeds minder mensen kwamen naar de winkel en wij zijn toen nog met enkele klanten in gesprek gegaan. Wij vroegen ons namelijk af wat de redenen waren om minder vaak in onze winkel te komen. Al gauw werd duidelijk dat er steeds minder mensen naar de winkel komen en gewoonweg meer inkopen doen via het web. Om deze reden besloten wij een webshop te laten maken.

Offerte aanvraag gedaan

Om een webshop te laten maken hebben wij allereerst gezocht naar een specialist die landelijk actief was. Hiervoor hebben wij contact opgenomen met de specialisten van Best4u Group, die op het internet enorm veel goede referenties had. Wij vonden het belangrijk dat wij een ervaren webspecialist in dienst zouden nemen, omdat deze ons van goede informatie zou kunnen voorzien. Bovendien was het belangrijk dat de webshop op een juiste manier zou worden gemaakt en hier vooral geen fouten bij gemaakt zouden worden.

Contact opnemen

Wilt u ook graag een webshop laten creƫren en zoekt u daarom naar informatiegegevens over Best4u Group? Bekijk dan snel hun website en lees hier alles over de mogelijkheden!

Reacties zijn gesloten.