Neuslatten nodig?

Neuslatten bieden bescherming aan het onderliggende hout en zijn bestand tegen verschillende weersinvloeden. Ze worden gebruikt op onderdorpels van kozijnen en hebben als doel inwatering, vocht- en vuilophoping te voorkomen. Heeft u neuslatten nodig? Neem dan eens een kijkje bij GlasGigant. Bij dit bedrijf vindt u een uitgebreid assortiment met neuslatten in diverse afmetingen. Hier kunt u vast wel slagen.

Voordeel van neuslatten
Een groot voordeel van neuslatten is dat het schilderwerk langer goed blijft en de kans op een lekke dubbel glas ruit vermindert. Hierdoor zijn de onderhoudskosten laag. Dit is natuurlijk erg handig. Klinkt goed, nietwaar? Neem zeker eens een kijkje op de website van GlasGigant en ontdek zelf wat de voordelen zijn.

Speciale wensen?
Bij GlasGigant vindt u dus een uitgebreid aanbod neuslatten. Ze beschikken onder andere over de maten: 18 bij 25mm, 18 bij 30mm, 18 bij 40mm en 18 bij 55mm. Mocht u een andere maat nodig hebben, dan raden we u aan om contact op te nemen met dit bedrijf. In overleg kan dit voor u worden gerealiseerd, dus neem contact op en ontdek zelf wat de mogelijkheden zijn.

Reacties zijn gesloten.