Nederlandse producten in het buitenland

Net naar het buitenland verhuist voor je werk? Je gaat een fantastische ervaring tegemoet, maar dit gaat ook gepaard met moeilijkheden en dit begint al in de supermarkt. Je herkent namelijk niets. Natuurlijk kom je er al snel achter welke lokale voedingsmiddelen je lekker vindt, maar je moet ook keuzes maken voor je gezin (en voor je kinderen). Kinderen staan over het algemeen iets minder open voor nieuwe voeding en hiermee kan de Dutch Expat Shop jou helpen! Klik hier voor meer informatie.

Assortiment

De Dutch Expat Shop heeft een ruim assortiment aan Nederlandse voedingsmiddelen die je niet zou kunnen missen in een typisch Hollandse samenleving. Denk aan stroopwafels, melk, kaas, chips, koekjes – je kunt het zo gek niet verzinnen. Zo haal je toch een stukje Nederland naar het buitenland. Dit kan erg helpen om je jezelf thuis te laten voelen wanneer je het soms even niet meer ziet zitten.

Hero Baby Milk

Zoals je weet zijn kinderen lastig met voeding, maar baby’s helemaal. Als een baby eenmaal gewend is aan zijn drankje of papje dan hoef je niet iets anders te proberen. Bestel daarom gewoon je oude vertrouwde Hollandse melk voor je baby: Hero Baby Milk in de Dutch Expat Shop.

Reacties zijn gesloten.