Na je 30e nog je rijbewijs halen

Het is bekend dat je als kind snel leert. Tot ongeveer je 20e zal dit zo blijven. Je hersenen zijn nog niet volgroeid en er kan nog makkelijk een taal, sport of talent aangeleerd worden. Dit geldt ook voor autorijden. Hoe eerder je begint, hoe sneller je het leert. Dit betekent echter niet dat je rijbewijs halen op je 30e te laat is. Deze goedkope rijschool in Almere heeft speciaal 30+ lessen!

Deze goedkope rijschool in Almere

Verkeersschool Hogering is deze rijschool. Met Hogering rij je in een Opel Corsa door het Flevoland om bij jou het rijden onder de knie te krijgen, zodat jij je rijbewijs kan halen. Speciaal voor 30 plussers is er een mooie actie. De lessen vinden ’s avonds plaats en zijn op een ander niveau. Alle aandacht is gericht op jou. Er zal nooit een (jongere) leerling achterin zitten die nog thuisgebracht moet worden of iets dergelijks. Dit geldt ook voor mensen die na een ongeluk of iets anders weer zelfvertrouwen moeten krijgen om achter het stuur te kruipen.

Interesse?

Wil jij je rijbewijs halen met Verkeersschool Hogering? Ga dan naar de website voor alle informatie over de werkwijze, prijzen en meer. Hier vind je ook de contactgegevens voor vragen of het maken van een afspraak.

Reacties zijn gesloten.