Mooie gedichten

Een liefhebber van mooie gedichten? Schrijft u deze zelf of leest u graag het werk van anderen? Dan is het zaak om naar de website van Gedichten.net te surfen, want zij brengen alle gedichtenliefhebbers bij elkaar. Op deze website is het mogelijk om uw eigen poëzie te delen, maar kunt u ook reageren en feedback geven op het werk van andere schrijvers. Een groot aantal rouwgedichten staan aan online op de website. Echter zijn er nooit genoeg gedichten geschreven over een bepaald onderwerp, omdat iedere dichter zijn eigen woorden ervoor heeft.

Wedstrijden organiseren

Gedichten.net geeft u niet alleen de mogelijkheid om uw gedichten te plaatsen, reageren op andere gedichten of het feedback geven en krijgen. Daarnaast is deze website ook nog eens een wedstrijd, omdat zij regelmatig wedstrijden organiseren op de website. Met zo’n gedichtenwebsite kunt u verschrikkelijk mooie prijzen gaan winnen, want de top 3 in de gedichtenwedstrijd krijgt altijd een beloning. Bent u dus iemand die graag aan zo’n gedichtenwedstrijd wilt meedoen? Dan is het natuurlijk zaak om u aan te melden bij Gedichten.net!

Bekijk de website

Wilt u meer lezen over gedichten en bent u benieuwd naar het werk van andere? Plaatst u zelf ook graag gedichten? Bekijk de website van gedichten.net!

Reacties zijn gesloten.