Mogelijkheden van Maerssensvloerenhuys

Maerssensvloerenhuys is een familiebedrijf. De wensen van uw, als klant, staan vooraan. U wordt goed geadviseerd en er wordt goed naar u geluisterd. Een parketvloer is namelijk niet zomaar een keuze. Een parketvloer kies je voor een lange tijd en verander je niet zomaar. Daarom is het ook belangrijk dat de parketvloer gelegd wordt met vakmanschap, kwalitatief goede materialen en een hele hoop ervaring op zak. Op de website van Maerssens vloerenhuys kunt u contact opnemen en een vrijblijvende offerte aanvragen voor de volgende mogelijkheden.

Parketvloer leggen

Als u een nieuwe parketvloer wilt, is het zeer verstandig om de hulp van Maerssensvloerenhuys in te schakelen. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen en om hierop te reageren met objectief advies. Als u voorkeuren heeft voor patronen en motieven kunt u dit doorgeven. Alles is mogelijk. U kunt kiezen uit massieve planken, multiplanken, lamellen of Hollandse vloeren. Alle vloeren zijn gemaakt van kwalitatief materiaal en de vloeren worden op een traditionele ambachtelijke manier gelegd.

Parketvloer schuren en lakken

Als u al een tijd dezelfde parketvloer heeft zult u slijtplekken opmerken. Het is niet nodig om een volledig nieuwe parketvloer aan te schaffen, maar onderhoud is wel belangrijk. Met de ervaring en het vakwerk van Maerssensvloerenhuys zullen zij uw parketvloer schuren en lakken, zodat u parketvloer er weer als nieuw uitziet.

Reacties zijn gesloten.