Mogelijkheden digitale handtekening op evidos.nl

Veel documenten zijn tegenwoordig digitaal, net zoals alles wat we tegenwoordig in ons leven doen. Een nadeel hiervan is dat het soms alsnog moet worden uitgeprint omdat er een handtekening onder moet. Een handtekening geeft namelijk aan dat jij het document hebt gelezen en het eens bent met de inhoud. Een handtekening is daarmee een identiteit en een akkoord. Veel documenten hebben dit nodig. Dit zorgde voorheen voor printen, scannen en faxen. Nu niet meer. Op evidos.nl leest u alle mogelijkheden van elektronisch ondertekenen.

Mogelijkheden

Evidos weet hoeveel tijd, geld en moeite het kost om documenten alsmaar uit te printen, te scannen en te faxen. Daarom hebben zij een handige oplossing gevonden voor het ondertekenen van digitale documenten. Dit is de digitale handtekening. De wordt gezet op een apparaat die direct verbonden is of verbonden kan worden met een computer of met het internet. Zo heeft u zelf uw handtekening gezet en kan die direct geplaatst worden onder het document. Er zijn verschillende soorten apparaten: een voor onderweg, eentje voor op een balie of een die direct aan de computer verbonden zit. Zo heeft u altijd een mogelijkheid die past bij uw bedrijf en situatie.

Informatie

Wilt u meer informatie? Kijk dan op de website. Hier vindt u alle informatie over de mogelijkheden en wat de elektronische handtekening precies is. Als u daarna nog meer informatie nodig heeft kunt u contact opnemen via de website.

Reacties zijn gesloten.